solden- en outletartikelen kunnen niet geruild of terugbetaald worden

Een geboortelijst leggen

 

Allereerst een hele dikke proficiat met jouw/jullie zwangerschap! Of het nu een eerste, tweede, derde of vierde kindje is, een zwangerschap zet je leven op zijn kop. Er komt heel wat bij kijken en je wordt overspoeld door tal van producten voor jouw toekomstige spruit. Maar wat heb je nu echt nodig?

Bij ikisgroot helpen we je graag verder op weg met onze expertise om zo samen met jou een unieke geboortelijst samen te stellen. Van echte musthaves zoals een kinderwagen tot leuke hebbedingetjes zoals speelgoed en een knuffel: wij selecteerden met veel liefde het beste voor jouw mini!

 

HOE GAAT DIT IN ZIJN WERK?

1. Voor het leggen van een geboortelijst vragen we om een afspraak te maken op ongeveer 3 à 4 maanden voor de uitgerekende bevallingsdatum. Dit kan hier, per mail, telefonisch of in de winkel. Kom je graag voorbereid langs? Neem dan zeker al een kijkje naar ons aanbod op de webshop. Je bent ook steeds welkom bij ons in de winkel om al wat inspiratie op te doen en om een pakketje met enkele flyers en staaltjes op te halen.

2. Een geboortelijst is persoonlijk. Daarom nemen we graag twee à drie uur de tijd om jullie als ouders te leren kennen en zo een geboortelijst op maat samen te stellen. De door jullie gekozen spulletjes kunnen zowel in de winkel als online gekocht worden. Via een persoonlijke code kunnen jullie ook thuis de verkopen mee opvolgen.

3. Bij het afsluiten van jullie geboortelijst bedanken we jullie graag met een waardebon van 10% op de verkochte babyartikelen en een leuke attentie.

 

GEEN TIJD OM LANGS TE KOMEN?

Geen probleem! Maak een verlanglijstje aan op onze webshop en wij toveren dit met veel plezier om tot een geboortelijst. Wanneer je meer informatie wenst over bepaalde producten, staan we voor je klaar via mail, telefoon of videochat. Natuurlijk ben je ook steeds welkom in de winkel om bepaalde producten eens van dichterbij te bekijken. 

 

 

WANNEER MAAK IK BEST EEN AFSPRAAK?

We raden je aan om ons rond de vijfde maand van de zwangerschap te contacteren voor een afspraak. Zeker wanneer je graag op zaterdag zou langskomen, is dit geen overbodige luxe. Een afspraak maken kan hier.

 

KUNNEN ER FAVORIETEN AANGEDUID WORDEN?

Jazeker, door favorieten aan de duiden op jullie geboortelijstje weten vrienden en familie wat jullie het liefst zouden krijgen, of welke spulletjes jullie snel kunnen gebruiken!

 

CADEAUBONNEN OP DE LIJST

Naast de spulletjes die jullie gekozen hebben, kunnen er ook waardebonnen op jullie lijstje gezet worden. Deze kunnen jullie bijvoorbeeld gebruiken om grote spullen zoals meubeltjes aan te kopen. De waardebonnen blijven levenslang geldig.

 

ZIJN ER VERPLICHTE ARTIKELEN?

Grote spullen die we speciaal voor jullie bestellen (zoals meubeltjes of een kinderwagen) zijn verplicht aan te kopen. Dit geldt ook voor seizoensgebonden kleding, soldenartikelen en gereserveerde artikelen.

 

STAAT HEEL HET ASSORTIMENT ONLINE?

Nee: bij sommige grote spullen zoals kinderwagens en eetstoelen geven we graag wat extra informatie. Heb je iets gezien dat je graag op je lijstje zou zetten maar vind je het niet terug tussen ons online assortiment? Contacteer ons dan zeker om even na te gaan of dit besteld kan worden!

 

VERZENDEN VAN CADEAUTJES

Indien gewenst versturen wij de gekochte cadeautjes graag gratis jullie richting uit. Dit kan vanaf de geboorte van jullie kleine spruit en gebeurt om de twee weken. Je kan de gekochte cadeautjes natuurlijk ook altijd zelf afhalen in onze winkel.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »