Een lijstje leggen bij Ik is groot

Ben jij of zijn jullie op zoek naar baby artikelen die net wat anders zijn? Dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres voor het samenstellen van een bijzondere geboortelijst!

Wij voorzien in alle noden van een kersvers gezin. Alle thema's komen bij ons aan bod: spelen en knuffelen, eten en drinken, slapen, verzorging, kleding, op stap en de kamerinrichting.

Het opstellen van een lijst doe je best 3 tot 4 maanden voor de uitgerekende datum. Een afspraak maken kan in onze winkel, maar ook telefonisch of per mail. Kom je een datum vastleggen in de winkel dan kunnen we jullie meteen ook folders en informatie meegeven en kunnen jullie rustig een kijkje nemen en kennis maken met ons uitgebreid aanbod.

Artikelen die jullie liefst eerst ontvangen, kunnen we aanduiden als jullie favorieten.

Na het opstellen van jullie lijstje ontvangen jullie een code om online in te loggen en jullie geboortelijst te bekijken.

Om iedereen een cadeau naar eigen budget te laten kopen kunnen jullie cadeaubonnen op jullie lijst laten zetten. Jullie kunnen deze bonnen gebruiken om zo grotere artikelen aan te kopen.

Van zodra jullie kindje geboren is, wordt een kastje voor jullie klaargemaakt. Graag ontvangen wij een geboortekaartje om aan jullie kastje te hangen.

Wie een cadeau online aankoopt, heeft de keuze om het geschenk zelf af te halen of om dit door de ouders te laten ophalen.

Het afsluiten van een geboortelijst doen jullie best ongeveer 2 maanden na de geboorte. Maak hiervoor liefst opnieuw een afspraak. Je ontvangt dan een waardebon van 10% op het verkochte bedrag. Deze bon is levenslang geldig. Daarnaast genieten jullie als kersverse ouders van een levenslange 10% korting op kleding.

 

Samengevat:

-jullie kunnen een afspraak maken in de winkel, telefonisch of per mail

-samen maken we jullie geboortelijst klaar

-bij de geboorte plaatsen we de gekozen artikelen in de winkel en wordt de lijst online geactiveerd (graag hiervoor het geboortekaartje bezorgen)

-bij het afsluiten van de lijst ontvangen jullie een waardebon.

 

Ga direct naar jouw geboortelijst >

© 2013 - 2020 Ik is groot | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel